Mit ad nekünk a bölcsőde? Kerekerdei programajánlónk

Ma nagyon sokan voltunk a baba-mama klubban! Jó volt látni a mosolygó arcokat, ragyogó, végtelen mélységű, kíváncsi tekinteteket. Fantasztikus volt megfigyelni a társaságkedvelő, könnyen barátkozó, mindenki irányába közvetlen, nyitott, kalandvágyó kis totyogóinkat, és látni a jóval nyugodtabb, félénkebb, egy kicsit bizalmatlanabb, csendesebb babáinkat. Kicsi manócskáink még nem nagyok, de már egyre inkább kezd kibontakozni a kis személyiségük, akaratuk, és villámgyorsan fejlődnek érzelmi és szociális szempontból is. Több babánk szeptemberben oviba, bölcsibe indul.

Az elmúlt találkozók egyikén arról beszélgettünk, hogy mennyire megosztó kérdés a szülők között, hogy meddig maradjon otthon az anya a gyerekekkel? Vigyük, vagy ne vigyük a kicsit bölcsibe? Erről a témáról parázs viták szoktak kipattanni az anyák között. Most nem így történt.

Mindenkinek megvan a véleménye a bölcsődéről, de ez egy olyan döntés, amit a családnak a saját szempontjai szerint kell meghoznia.

Egyeseknek egyértelműen logikus lehet a válasz, mások sokáig őrlődhetnek a döntés meghozatala előtt. Számtalan érv szólhat a bölcsőde mellett és ellen is. Jó lenne meghallgatni erről a témáról egy gyakorlati szakembert is. Kerekerdőben nincsenek lehetetlenek… A gondolatot tett követte. Örömmel jelentjük be, hogy:

2022. május 10-én 1030 órakor

Mit ad nekünk a bölcsőde?
címmel
Márton-Miskei Beáta
a Kiskunhalasi Városi Bölcsőde intézményvezetőjének
vetítettképes előadását

hallgathatjátok meg Kerekerdőben.

Téged is szeretettel hívunk, várunk!

Legközelebb 2022. május 10-én találkozunk.

További információkat a klub eseményeiről: Kerekerdő Baba-Mama Klub Kiskunhalas facebook csoportban találhattok.