Kids Club Baba-Mama próbaóra Kerekerdőben

“Ahány nyelvet beszélsz, annyi embert érsz.” – IV. Károly
Mai világunkban gyermekeink idegen nyelvi kompetencia fejlesztése kiemelt helyen szerepel az oktatásban –ideális esetben – a családokban is.  Még mindig nagy érték a nyelvtudás a munkaerőpiacon.

Az idegen nyelvtudás, nem csak azért fontos, mert könnyebben boldogulnak gyermekeink a világban és a munkahelyeken, ha több nyelven beszélnek, de nagyszerű élmény, egy új kultúra megismerése, és agytorna is egyben a nyelvtanulás. Érthető és támogatandó igény, amit a szülők biztosítani szeretnének gyermekeiknek.

Mai klubfoglalkozásunkon: Bohner Virág, az LCF  Kids Clubs – Kiskunhalas vezetője tartott ingyenes próbaórát babáknak, mamáknak, ahol megtapasztalhattuk a vidám, játékos, angol baba nyelvtanfolyamok élményekkel teli módszerét. Igazi közösségi élmény volt, hiszen együtt játszottunk, mondókáztunk, énekeltünk angolul. Köszönjük a bemutatót, nagyon jól éreztük magunkat!

Ha szeretnéd, tapasztald meg Te is a Kids Club élményt !

Információk: Bohner Virág
https://www.lcfclubs.hu/iskola/lcf-kids-clubs—kiskunhalas/48/?fbclid=IwAR0qsKas9N7XEKX0j1k6dj4U1FrLzetvGkiaeJatrxSb_QlfSV6WMdr6bP8
https://www.facebook.com/KidsClubKiskunhalas

Mai könyvajánlónkat idegen nyelvű könyvespolcunk angol nyelvű meséiből válogattam.

 Kerekerdő Baba-Mama Klub Kiskunhalas facebook csoport

Heti cukiságaink: