Korszerű mondókák, manócskák Kerekerdőben

Ma ismét sokan voltunk baba-mama klubunkba, és örömmel üdvözöltük új tagjainkat is.
A kisgyermekes évek kiváló lehetőséget teremtenek arra, hogy új közösségekbe járjatok, új barátokat szerezzetek. Minden baba-mamás kimozdulás jót tesz, hiszen ráébredhettek arra, hogy nem vagytok egyedül a problémáitokkal. Fantasztikus ereje van egy társaságnak! Szeretettel köszöntünk Benneteket!

Mai alkalommal – többek között – Varró Dániel kortárs költőnk korszerű mondókáira hívtam fel a figyelmeteket. Varró Dániel, korunk sztárköltője írt már verset felnőtteknek, kamaszoknak, kisgyerekeknek – ám kisgyerekes szülőknek még soha.

Saját tapasztalatait sűríti ezekbe a vicces kis mondókákba, hiszen maga is háromgyermekes apuka. A versek közt van altató (többféle is, az egyik arra az esetre, amikor az apuka már nagyon ideges), öltöztető, büfiztető, pelenkázó és fürdető.  Előbújó fogak és taknyos, pisze orrok.

A világ felfedezése, testrészeink megismerése vagy a hónapok tanulása. Minden fontos élethelyzetre, bánatos és örömteli pillanatra akad kisbabáknak szóló mondókája Varró Dánielnek

Úgy gondolom, minden szülő felszabadultan kacagva fogja olvasni ezeket a szépen illusztrált könyveket, mert Varró Dani mindennapi örömeinket énekli meg, a tőle megszokott tréfás, finom eleganciával. A könyveket Maros Krisztina illusztrálta

És most gyönyörködjetek elbűvölő manócskáinkban is!
Ha Te is kedvet kaptál klubunkhoz, szeretettel várunk!