Kerekerdei képeink

Ma újabb gyönyörű babákat köszönthettünk körünkben, ismerkedtünk, ötleteltünk, és folytattuk könyveinkkel a hangolódást húsvétra.

Húsvétkor mindig megtelnek az asztalok mindenféle hagyományos finomsággal. Az illatos sonkától kezdve a tojásokon keresztül az ízletesebbnél ízletesebb desszertekig. A húsvét nem csak a locsolkodásról, hanem a finom ételekről is szól.

Az egészségtrendek, az éppen aktuális nemkívánatos alapanyagok, diéták és irányelvek jönnek-mennek, folyamatosan változnak, és szerencsére mindenkinek adott, hogy eldöntse, hogyan szeretne táplálkozni, hogyan szeretné a családját táplálni.

Egy kis ízelítőt mutattam be tömérdek szakácskönyvünk közül, amelyekből válogathattok baba szakácskönyveket is. Keressétek polcainkon, kérjétek a könyvtárosainktól!

A mi egyik kedvencünk:

Ambrus Éva: Anya, kérek még! – Hozzátáplálás egyszerűen című könyve, amelyben a szerző, Ambrus Éva – a ManóMenü.hu alapítója, feleség és édesanya – szakértőkkel karöltve mutatja meg, hogy a hozzátáplálás milyen egyszerűen is működhet.

És most gyönyörködjetek tündérszép kis babáinkban! Továbbra is szeretettel várunk Benneteket!

További információkat a klub eseményeiről: Kerekerdő Baba-Mama Klub Kiskunhalas facebook csoportban találhattok