Kerekerdő Baba-Mama Klub új időpontban

Kedves leendő és már gyakorló anyukák, (apukák)!

Nagy örömmel jelentem be, hogy Kiskunhalason újra kinyitotta kapuit a Kerekerdő Baba-Mama Klub a Martonosi Pál Városi Könyvtárban!

Az összejövetelek
keddenként 10-től 12-ig vannak
.

Ha szívesen beszélgetnél más anyukákkal, megosztanád tapasztalataidat, vagy csak kiszakadnál a monoton hétköznapokból, itt a helyed!

Terveink között szerepel különböző szakemberek, előadók meghívása egy-egy alkalomra, így végre felteheted azokat a kérdéseket, amik ott motoszkálnak a fejedben. Mellesleg a könyvtár külön kis olvasósarkot alakított ki a kismamák és az anyukák számára, hogy megtalálják a számukra tökéletes könyvet a gyerkőcükkel kapcsolatos témákban (pl. gyermeknevelés, gyermekpszichológia, játékok, gyermekfejlődés, hozzátáplálás…) és ingyenes, nagyon édes baba olvasójegyet tudtok kiváltani, amivel mondókás könyvek, mesekönyvek, leporellók is kölcsönözhetőek. Körüljárunk minél több témát és lehetőséged lesz eszközök kipróbálására is.

Szeretnénk, ha együtt alakítanánk a programot és mindenki jól érezné magát! Ismerkedj! Beszélgess! Kérdezz! Informálódj! Érezd jól magad!

További információkat a klub eseményeiről: a Kerekerdő Baba-Mama Klub Kiskunhalas facebook csoportban találsz.