Hernádi Judit-Tarján Zsófia: Ne maradjon kettőnk között

Hernádi Judit-Tarján Zsófia: Ne maradjon kettőnk között

„Hogyan romlott meg a kapcsolatunk annyira, hogy már képtelenek vagyunk szót érteni egymással? Mi történt velünk? Mi ez az egész?” (Hernádi Judit)

„Úgy éreztem, anya nem ért meg engem, és én sem értem őt. Hányszor kullogtam haza sírva a családi összejövetelekről! Hosszú időre beleragadtunk ebbe az állapotba, hiába próbálkoztunk mindketten, hogy megtaláljuk a hangot, és újra közel kerüljünk egymáshoz.” (Tarján Zsófia)

Hernádi Judit országszerte ismert színésznő. Lánya, Tarján Zsófia a Honeybeast frontembereként került a rivaldafénybe. A művészi kiteljesedésen túl anya és lánya hosszú és göröngyös utat járt be együtt, hogy immár felnőtt, sikeres emberként újra egymásra találjanak. Ezért kezdtek el beszélgetni és született meg ez a könyv, hogy e különleges kapcsolat megannyi tanulsága ne maradjon kettejük között.

Hogyan néznek szembe együtt a múltjukkal? Miként dolgozzák fel közösen kapcsolatuk nehézségeit? Hogyan küzdenek meg a generációkon átívelő traumáikkal? Feltárul előttünk életük jó néhány fontos állomása – eközben pedig tanulhatunk is valamit arról, hogyan lehet együtt túljutni a nehézségeken, közösen felülírni a régi rossz mintákat, egymást támogatva továbblépni, azzal az emberrel, aki a legjobban ismer minket a világon.