Náray Tamás: Barbara – A találkozás

Megjelent Náray Tamás új, családregény-trilógiájának második része, a Barbara – A találkozás. Hamarosan könyvtárunkban is kölcsönözhető!

Egy család, amelyet a szeretet tart össze. Egy évszázad, amely számtalan embert próbáló eseményt tartogat. Sorsok, amelyeket sokszor a végzetszerű találkozások alakítanak…

Miközben a történelem fellegei egyre gyülekeznek, és mind több a baljós előjel a harmincas évek Európájában, az emberek ugyanúgy szeretnek, félnek, féltenek, vágynak és tanulnak, élik olykor bonyolult, olykor megejtően egyszerű életüket, mint máskor.

Az első kötetben megismert Barbara gyönyörű felnőtt lánnyá cseperedik, fényes jövő áll előtte, és találkozik egy igen megnyerő fiatalemberrel is. Szerető közege fészekként öleli körül, ám a sors bőven tartogat még számára és családja számára megpróbáltatásokat.

Náray Tamás fordulatos és sodró lendületű családregénye egyszerre fest lenyűgöző tablót a viharos huszadik századról és az emberi lélek végtelen bonyolultságáról, valamint arról, hogy a véletlen találkozások miképpen alakíthatják az élet fonalát…

A divattervezőként, festőművészként, cukrászként és íróként egyaránt alkotó sokoldalú művész, Náray Tamás első szépirodalmi regénye, Az utolsó reggel Párizsban 2014-ben jelent meg, azóta megjelenő regényei pedig rendszeresen a sikerlisták élén állnak. Írásait az emberi lélek iránti érzékenység, a lebilincselő történelmi adalékok, és az izgalmas fordulatok teszik széles rétegek számára élvezetessé.

Családregénye egy hihetetlen történet nőkről, a kitartásról, a végzetről, a sorsról, a reményről és a szeretetről. Jó szívvel ajánlom!