A Gaston érzelmei sorozat

Gaston érzelmei

Tudtad, hogy a világon a legtöbbet a saját érzelmeik miatt szenvednek az emberek?

Az érzelmek körül forog egész életünk. Érzelmeink határozzák meg, hogy mit teszünk, vagy mit nem teszünk. Miből szeretnénk még többet, és miket kerülünk, utasítunk el. Érzelmeink határozzák meg életünk minőségét, és egyben hatással vannak életünk minden aspektusára is.

Kapcsolataink működtetésének alapfeltétele, hogy felismerjük saját  és mások érzelmeit, és ezeket kezelni, irányítani is tudjuk. Fontos, hogy a gyerekek már egészen korán megtanulják azonosítani, és kifejezni azt, hogy milyen érzelmek zajlanak bennük.

A bájos képekkel illusztrált könyvsorozat történetei az érzelmek feltárásában és kezelésében nyújtanak segítséget, már óvodáskortól. Miközben a kötetek Gaston egy-egy kalandját mesélik el, olyan légzőgyakorlatokat mutatnak be, amelyek segítenek az érzelmek megértésében, az öröm és felszabadultság átélésében vagy a rossz érzések leküzdésében.

A szerző, Aurélie Chien Chow Chine grafikus és óvodai relaxációs terapeuta – tapasztalata révén megfontolandó tanácsokat ad az érzelmek feltárásában és jó irányba terelésükben. A Gaston érzelmei sorozatot: 3-7 éves korig ajánljuk.

A sorozat kötetei:

Fedezd fel Gaston, a kis unikornis összes érzelmét!