Kerekerdei könyvajánlónk, képeink

Mai Kerekerdő Baba-Mama Klubunkban sokféle témában válogattam számotokra könyveket. Olyan könyveket ajánlottam gyermekrészlegünkről, amelyek játékosan fejlesztik a kicsik szókincsét, gondolkodását, amelyek segítségével könnyen megismerkedhetnek a testükkel, az óvodai élettel, az erdők lakóival, a pónikkal, de az anyukák, apukák, akár a rajztanulás alapjaival is.

Szeretettel ajánlottam Deákné B. Katalin könyveit.
A szerző a Tudatos Szülő Nevelési Módszer kidolgozója, az Anya, taníts engem! című sikerkönyv szerzője.

Mutass rá, melyik! – Képek és kérdések a 2-4 évesek gondolkodásának ösztönzéséhez című könyve, mint alcíméből is kiderül, képekkel bővíti a 2-4 éves gyermekek ismereteit, aktivizálja gondolkodásukat. A kiadvány lehetőséget ad nektek arra, hogy gyermeketek figyelmét pár percig irányítottan vezessétek.

Nagyon hasznos alapozó módszer ez a figyelemtartás fejlesztéséhez. A képek és kérdések szórakoztatva fejlesztik kincseinket.

Az első életkori szakasz én-meséi mellett az egyszerű szerkezetű, beszélő állatszereplős meséket szeretik és értik meg apróságaink.

Ma a Tölgyerdő meséi sorozatra hívtam fel figyelmeteket.

Julia Donaldson és Axel Scheffler jól összeszokott szerző páros, több könyvet írtak és illusztráltak közösen, és arattak sikereket világszerte.
Ez a sorozat a legkisebbeknek szóló ablakos lapozó. Julia Donaldson játékos rímeit Papp Gábor Zsigmond műfordító tolmácsolja kitűnő érzékkel, Axel Scheffler bájosan vicces képei magukért beszélnek.
Keressétek, szeressétek!

Szeptember 5-től egy fantasztikus kezdeményezés, programsorozat indul könyvtárunkban. Szeretettel várunk Benneteket!

További információkat a klub eseményeiről: Kerekerdő Baba-Mama Klub Kiskunhalas facebook csoportban találhattok

Mai klubunk képekben: