Mit ad nekünk a bölcsőde? Vendégünk: Márton-Miskei Beáta

Sokan voltunk ma kíváncsiak Kerekerdő Baba-Mama Klub találkozónkra, ahol Márton-Miskei Beátát, a Kiskunhalasi Városi Bölcsőde intézményvezetőjének előadását hallgathattuk meg. Ezúton is hálásan köszönjük, hogy elfogadta meghívásunkat, és részletesen válaszolt érdeklődő tagjaink minden egyes kérdésére.

Mit ad nekünk a bölcsőde?

Mai világunkban sokan nem tehetjük meg, hogy három éves korig otthon maradjunk a gyermekünkkel. Ha ki tudjuk alakítani addig pici kincsünk erős érzelmi biztonságát, biztonságos kötődését, ősbizalmát, éreztetjük vele a feltétel nélküli szeretetünket, nem lesz probléma a bölcsődébe járással, továbbra sem fog hiányt szenvedni semmiben.

Már lezárult a bölcsődei jelentkezések időszaka. Városunkban a  Kiskunhalasi Városi Bölcsőde 66 hellyel, míg a Bóbita Óvoda és Bölcsőde 26 hellyel várja az apróságokat. Intézményvezetőnő tájékoztatása szerint: csupán 3-4 szabad hely várja még a kicsiket a Bóbita bölcsiben.

De, hogy mi is az a bölcsőde? Kik vehetők fel az intézménybe? Mik a bölcsődei élet megszervezésének elvei? A bölcsődei nevelés- gondozás főbb helyzetei?

A választ a letölthető prezentáció elolvasása során találod meg

Természetesen a Kiskunhalasi Városi Bölcsőde működését, beszoktatási gyakorlatát és céljait is megismertük az előadás során, amelyet ismételten hálás szívvel köszönünk!

További információkat a klub eseményeiről: Kerekerdő Baba-Mama Klub Kiskunhalas facebook csoportban találhattok.