Karen Swan/Karácsony a Tiffanynál

Karen Swan: Karácsony a Tiffanynál

Egy igazi csajos könyv, azokkal a problémákkal amit csak a nők érthetnek, kezdve a tűsarkokon át a kalóriákig. Mély üzenetek humorral tálalva, szerelemmel megfűszerezve.

Három város. Három évszak.
Egy esély.

Cassie túl hamar megállapodott, az első komoly párkapcsolatában hozzáment a fiúhoz. Most, tíz évvel később romokban hever, mert megcsalták. A házasságának lőttek, se karrierje, se saját otthona. Most kell rájönnie, ki is ő valójában, és hol van a helye a világban.

Ezzel kezdődik a különös, kísérleti év: Cassie elhagyja védett közegét, a vidéki Skóciát, hogy végiglátogassa három legjobb barátnőjét, akik csillogó nagyvárosokban élnek: New Yorkban, Párizsban és Londonban. Eddig mocsárvidéken élt, ahol fajdra vadásztak, haja fénytelen volt, összetapadt – Cassie most reformétrendre tér, és tökéletes frizurát csináltat. Kipróbálja mindhárom várost, nyomába ered az életnek, amit már eleve élnie kellett volna, a férfinak, akit mindvégig szeretnie kellett volna.

Karen Swan  bestsellerszerző. Korábban egy divatmagazinnál dolgozott. Tizennyolc könyvet írt, Sussexben él férjével, három gyerekük és két kutyájuk van. Ismert regényei a Titok Párizsban, Római kalandok.