Hahó, királyfi! Merre vagy?

Interaktív mesekönyv kisgyermekek számára
Interaktív mesekönyv a kicsiknek, ahol a mese folytatásáról az olvasó dönthet!

Itt egy interaktív mesekönyv!! …ahol a mese folytatásáról a kis olvasók dönthetnek és 32 féle utat járhatnak be a történetek által.

Sylvie Misslin: Hahó, királyfi! Merre vagy?

A könyv igazi érdekessége, hogy az olvasók a szövegek végén található piktogramok segítségével tudják kiválasztani mi is legyen a folytatás így minden olvasó maga szőheti tovább a mese fonalát.

Miről is szól a történet? Adott két kis hercegnő, Rozi és Lujzi és az ő kalandjait kísérhetik végig a legkisebbek, és persze a döntéseikkel alakíthatják is a mese kimenetelét. A két kis hercegnő a mesebeli királyfit keresik. Mi lehet unalmasabb, mint üldögélni a hercegnői lakosztályban és a mesebeli királyfira várni? Nem sok minden. Rozi és Lujzi is már torkig van a várakozással, ezért útra kelnek.
De merre induljanak, hogy a királyfi várához érjenek?

Nos, ebben lehetnek a gyerekek a segítségükre, eldönthetik helyettük, hogy melyik úton induljanak el. Mit csináljanak az erdőben? Málnát szedjenek vagy a patak vizéből igyanak? Bemenjenek az elhagyatott erdei házba, vagy menjenek tovább? És így tovább! Egészen addig, amíg el nem érünk a mese végére.

Vedd kézbe ezt a könyvet és kísérd el Rozit és Lujzit kalandos útjukon!

Mit lehet még elmondani róla?

Megjelenésében igazán csodaszép. Egy nagyobb méretű könyv, ami egy gyermeki kézben mókásan fest. A szemnek is jut öröm, mert gyönyörűséges illusztrációk díszítik és segítik a történet megértését.

Szerintem a gyerekek kedvence lesz ez a könyv.

Óvodás és alsós korcsoport számára ajánlom szeretettel!