Sarah Morgan: Gyere hozzám karácsonykor

Sarah Morgan: Gyere hozzám karácsonykor

Újabb karácsonyi romantikus történettel jelentkezik Sarah Morgan. A cselekmény középpontjában a White család áll. Az egyik lány, Rosie egy hónappal karácsony előtt jelenti be a szüleinek, hogy hozzámegy a barátjához, Danhez. Az esküvőt azonban pont az ünnepekre tűzték ki, és a jegyespár azt tervezi, hogy a coloradói síparadicsomban, Aspenben mondják majd ki a boldogító igent.

Bár a hír meglepi a szüleit, Nicket és Maggie-t, persze rögtön azt válaszolják, Rosie nővérével, Katie-vel együtt, hogy ott lesznek az esküvőn. Igaz, a szülők nem igen tudják, hogyan mondják el azt pont most a gyermekeiknek, hogy a házasságuk zátonyra futott. Már hat hónapja külön élnek, és úgy tűnik, elkerülhetetlen a válás. Most azonban egymással „összezárva” kell eltölteniük az ünnepet. Katie közben a húga boldogsága miatt aggódik. Úgy gondolja, nagy hibát követ el az esküvővel, így elhatározza, minden erejével a „boldogító igen” kimondása ellen fog harcolni. Kivéve, ha a vőlegény jóképű tanúja, Jordan ezt meg nem akadályozza.

Vajon mi minden történik az esküvőhöz közeledve? És miként alakul mindeközben Maggie és Nick kapcsolata? Mindez kiderül a romantikus regényből.