Lucinda Berry: A tökéletes gyermek

Lucinda Berry: A tökéletes gyermek

Felkavaró, hátborzongató történet egy fiatal pár kétségbeesett küzdelméről, hogy gyermekük szülessen, és annak nyugtalanító következményeiről, amikor az álmuk valóra válik.

A sebész Christopher és felesége, a nővérként dolgozó Hannah boldog házasságából hosszú évek óta csupán egyetlen dolog hiányzik: egy gyermek. Már-már feladják a reményt, amikor egy nap vérrel, sebekkel borított, magára hagyott kislányt hoznak be a kórházba. Ettől kezdve gyökeresen megváltozik az életük.

Az álmuk valóra válni látszik, mikor magukhoz veszik Janie-t, ám hamarosan rádöbbennek, hogy a vártnál sokkal komolyabb kihívásokkal kell szembenézniük. Christopher elvakultan rajong a kislányért, Hannah azonban számtalan ijesztő, baljós jelre lesz figyelmes a pszichés zavarokkal küzdő Janie viselkedésével kapcsolatban, és a házaspár közötti nézeteltérés okozta, növekvő feszültség lassan éket ver közéjük.

Ahogy az életük újabb, váratlan fordulatot vesz, úgy szaporodnak a megdöbbentő, lidérces történések, és válnak a mindennapjaik szörnyű rémálommá. Egyre több hátborzongató részlet kerül napvilágra Janie múltjából, és az események megállíthatatlanul és visszafordíthatatlanul sodródnak a tragédia felé.