Carl-Johan Forssén Ehrlin: Szép álmokat, Ella!

2017, május 24 – 14:19 |   Csabankóné Daró…

Carl-Johan Forssén Ehrlin: Szép álmokat, Ella!

Kép a könyv borítójáról

Altasd el gyermeked altatást segítő relaxációs könyvekkel!

“Még nem vagyok álmos! Játszani szeretnék! Szomjas vagyok! Mondj még egy mesét! Félek!”

Ha nálatok is gyakran elhangoznak ezek a mondatok az esti lefekvéskor, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj Carl-Johan Forssén Ehrlin pszichológus világhírű, altatást segítő mesekönyveivel.

Carl-Johan Forssén Ehrlin képzett viselkedéskutató, pszichológus, a neurolingvisztikus programozás mesteri oklevelével rendelkező szakember, aki 2015-ben az
Aludj el szépen, Bendegúz! című meséjével robbant be a köztudatba. A könyv világszerte elsöprő sikert aratott, az Amazon sikerlistájának élére került. A siker nagyrészt azoknak az elégedett szülőknek köszönhető, akik barátaik között szóban és a közösségi hálózatokon írásban terjesztették a könyv varázslatos altatást segítő hírét. A mára több mint negyven nyelvre lefordított, és néhány hónapon belül több millió példányban eladott könyv, elképesztő gyorsasággal lett világhírű.

Szép álmokat, Ella! egy háromkötetes mesesorozat második része, amely szintén azért született, hogy esténként segítsen a mesét hallgató gyerekeknek ellazulni, megnyugodni és elaludni. A könyvben a szülők újabb relaxációs gyakorlatokkal ismerkedhetnek meg. Megtanulhatják, hogyan lehet a mesék nyelvén a kicsik és persze önmaguk lelkéhez is hozzáférni, lelki feszültségeiket természetes módon oldani, ellazulni, kiegyensúlyozottá válni. Megtanulhatják, hogyan segíthetik gyermekeiket a mesehallgatás során szerzett megnyugtató élményekkel abban, hogy rövidebb idő alatt és szívesebben aludjanak el. Ella, a kiselefánt története valójában egy speciális, kedves varázsmese, amely lépésről lépésre segíti a kicsiket a nyugalom és az álom elbűvölő világába. A szerző altatással kapcsolatos jó tanácsaival záruló kiadványt Agócs Írisz bájos illusztrációi teszik különlegessé.

Olvassunk bele!
“Az álompor finoman rád telepszik, te pedig úgy érzed, hogy most azonnal el szeretnél aludni. Ez az erős érzés minden levegővétellel még jobban a hatalmába kerít, és egy idő múlva már csak arra tudsz gondolni, hogy mennyire szeretnél végre aludni. Jó érzés, hogy most azonnal álomba merülhetsz.”

Sok sikert kívánok az álomhozó könyvekhez! Vigyázat, a mese olvasása, hallgatása a felnőttekre is álomporos hatással van! 🙂