Ovis csoportok látogatása a könyvtárban

Április második hetében kettő ovis csoport is meglátogatta a könyvtárat. Eljött hozzánk a Pillangó és az Alma csoport a Kuruc vitézek téri oviból.

A könyvkeresgélés és olvasgatás mellett jutott idő egy kis játékos könyvtárismeretre és az el nem maradható közös olvasásra is. Ezen a héten Zelk Zoltán A három nyúl című meséjét hallgathatták meg a gyerekek.

Várunk Benneteket vissza máskor is!

 

Könyvtári tábor felsősöknek

Nyár van, meleg van, unatkozol?

Elvégezted a negyedik osztályt? 

A könyvtári táborban sok izgalmas dologban lehet részed! Ami biztosan lesz: egy kis játékos könyvtárismeret, zene, tánc, kirándulás, városnéző séta, vetélkedők, társasjáték és még sok minden más. 🙂 Az is biztos, hogy unatkozni nem fogunk!

Idén július 15 és 19 között kerül megrendezésre könyvtári táborunk. Minden 4. osztályt végzett diákot szeretettel várunk.

Érdeklődni telefonon, vagy személyesen, jelentkezni előleg befizetésével a könyvtárban lehet.

Tel: 0677/427-781

Gyertek és töltsünk el együtt egy vidám hetet!

 

A Pál utcai fiúk – Rajongói kézikönyv

A Pál utcai fiúk – Rajongói kézikönyv

Ki volt a híres ál-Nemecsek? Miért szerepel olyan kevés nő a történetben? Hányan vannak a Pál utcaiak, és hányan a vörösingesek? Hogyan járhatott egy osztályba a tizennégy éves Boka és a tizenegy éves Nemecsek? Mit ehettek, mit játszhattak a korabeli gyerekek? Milyen filmek készültek a könyv alapján? (tovább…)