Címlap

Sarah J. Maas: Throne of Glass – Üvegtrón

Throne-of-Glass-Series-by-Sarah-J.-Maas-PDF-Download.jpgSarah J. Maas: Throne of Glass – Üvegtrón

A fantasy és a kalandok rajongói számára garantált élményt jelent majd az Üvegtrón sorozat, amely Sarah J. Maas tollából látott napvilágot. A grandiózus történet fantasztikus tájakkal, varázslatos szereplőkkel várja a műfaj szerelmeseit.

A főszereplő Celaena Sardothien számára az élet még nagy dolgokat tartogat annak ellenére is, hogy a történet kezdetekor kényszermunkára ítélték. A híres orgyilkosnőt tapasztalatai és keménysége ellenére is elfogták, és egy kegyetlen börtönben dolgoztatják. Egészen addig, míg fel nem tűnik a színen a jóképű Westfall kapitány, aki a szabadulás lehetőségét kínálja fel a lánynak. Ha bajnokként részt vesz egy halálos versenyen, és ott megküzd a birodalom legkönyörtelenebb harcosaival, akkor visszanyerheti szabadságát.

Az Üvegtrón sorozat kitűnő példája annak, hogyan ragad magával olvasás közben fantáziánk, és miért ajánlottak sokkal inkább a könyvben elérhető történetek a mozik kasszasikereinél. Miközben szorítasz főhősünknek, magad is átélheted mindazokat a kalandokat, amelyeket a kegyetlen világban ő megtapasztal, és átgondolhatod, vajon miként cselekednél az ő helyében.