Mandy Baggot: Őrült ​görög nyár

rült görög nyár2.jpgMandy Baggot: Őrült görög nyár

Ellennek látszólag bejött az élet: álommunkája van, és a barátja nemrég megkérte a kezét. Csakhogy a mesevilág váratlanul darabokra hullik... A lány Görögországba, Korfu szigetére utazik, hogy elűzze szívéből a fájdalmat és segítsen a húga esküvője megszervezésében. Miközben a munkája következményeitől, és egykori udvarlójától retteg, Ellen egyre bensőségesebb kapcsolatba kerül a szálloda egyik animátorával, aki olyan titkot őriz, amelyet eddig soha senki előtt nem fedett fel. Az egyhetes korfui nyaralás annyi meglepetést tartogat, hogy Ellen húga helyett végül más mondja ki a boldogító igent a tenger habjai között felállított emelvényen.

Lee Child: Múlt idő

Lee Child Múlt idő.JPG

A tízes szoba foglalt...

Jack Reacher, az egykori katonai rendőr szokásához híven újfent stoppol. Hosszú útra készül: Maine-ből Kaliforniába igyekszik. De nem jut messzire. Új-Anglia árnyas erdői mellett járva ugyanis felfigyel egy helységnévtáblára. Korábban még sohasem járt a településen, a hely mégis a múltja szerves részét képezi: itt született ugyanis az édesapja. Egy nap ide vagy oda mit sem számít neki, ezért úgy dönt, tesz egy kis kitérőt, és a származása nyomába ered.

Nyitva tartás

nyár2.jpgKedves Olvasóink!

Augusztus 10-én 9-13 óráig várjuk Önöket!

Nyitás!

Kedves Olvasóink!

2019. augusztus 6-án reggel 9 órától újra várjuk Önöket!Summer-Reading_0.jpg

 

Könyvtári tábor a Halas rádióban

https://halasradio.hu/hangalbum/sermon/4567-konyvtari-napkozis-taborrol-hallunk-tothne-felfoldi-zsuzsannatol-es-pertics-orsolyatol?fbclid=IwAR0yuv6lGi0dtk6pZO3E5Tqt1HhXN6yYNsAgG365-61n2P3EmTwyD3yojxA

Rádiós beszélgetés a 2019-es könyvtári táborról.