ÚT A BESZÉDHEZ…

ÚT A BESZÉDHEZ – ÁCS SZILVIA LOGOPÉDUS ELŐADÁSA KEREKERDŐBEN

Ismét hatalmas érdeklődés kísérte Kerekerdő Baba-Mama Klubunk előadását. 😊 Ács Szilvia óvodapedagógus, gyógypedagógus, logopédus, a Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kiskunhalasi Tagintézménye munkatársa gyakorlati tanácsokat osztott meg a még nem beszélő gyermekek szüleivel. 

Városunkban is egyre több a megkésett beszédfejlődésű és sajnos, a pösze kisgyermek. Sokan teszik fel a kérdést, ha valami okból késik/nem indul meg gyermekük beszéde: Hogyan tudnék segíteni? Mit tehetek?

Szilvia – laikusok számára is érthető, fantasztikus- előadásában a szülők által elvégezhető játékos gyakorlatokat mutatott be, amelyek valóban segítik a beszéd megindulását. Konkrét játékokat, ötleteket ismertetett, melyeket használva, egyszerűen, de tudatosan kihasználhatjuk a hétköznapok adta lehetőségeket a beszéd elindítása érdekében.

A szülők számára összeállított tanácsadó füzete elérhető és fénymásolható könyvtárunkban. Engedélyével előadásának prezentációját most közzé adhatjuk azok számára, akik valamilyen oknál fogva nem tudtak eljönni előadására.

Hálás szívvel köszönjük, hogy elfogadta meghívásunkat és válaszolt kérdéseitekre! Újra sokat tanulhattunk a Kerekerdőben! 😊

További képeket, információkat a klub eseményeiről: Kerekerdő Baba-Mama Klub Kiskunhalas facebook csoportban találhattok.

ÚT A BESZÉDHEZ A linkre kattintva az előadás teljes prezentációja elérhető.