Sarah A. Denzil: A néma gyermek

2019, október 21 – 09:03 |   Laki Rita

Sarah A. Denzil: A néma gyermek

Kristály pöttyös könyvek sorozat új kötete, a pszichothrillerek kedvelőinek.

2006 nyarán Emma Price tehetetlenül és összetörve nézte, ahogy a hatéves fia piros kabátját kihalásszák az Ouse-folyóból.
Az év tragikus szenzációja: egy kisfiú, Aiden egy szörnyűséges áradás idején elcsatangolt az iskolából, a folyóba esett, és megfulladt. A testét sosem találták meg.

Tíz évvel később, Emma újra képes felfedezni az élet örömeit. Férjhez ment, gyermeket vár, úgy tűnik, visszakapta az életét. Egészen addig, amíg fel nem bukkan Aiden.

A fiút túlságosan megviselték a történtek ahhoz, hogy beszélni tudjon róluk. Feltűnése végtelen számú kérdést vet fel, de ő egyre sem válaszol. Csak a teste, törött csontjai és sérülései árulkodnak mindarról a borzalomról, amiket az elmúlt évtizedben el kellett szenvednie.

A fiú nem fulladt meg. Elrabolták. Emma próbál újra kapcsolatot teremteni az immár kamasz fiával, és mindenáron meg akarja találni azt a szörnyeteget, aki elragadta tőle. De a csendes yorkshire-i faluból ki vetemedne ilyesmire? Csupán Aiden ismeri a választ, de ő nem képes kimondani a kimondhatatlant.